S-a dat lege: se plateste mai putin la intretinere, e valabil pentru toti cei care stau la bloc! Uite ce trebuie sa faci

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 sep 2018, 12:16

Veste buna pentru cei care stau la bloc! Potrivit unui proiect de lege promulgat de presedintele Klaus Iohannis, locatarii imobilelor de locuinte vor putea fi scutiti de o serie de taxe incluse in intretinere.

Spre exemplu, cei care locuiesc la subsol, demisol, parter, mezanin sau la etajul 1 au posibilitatea de a nu mai plati energia electrica pentru functionarea lifturilor, potrivit stirilekanald.ro.

"Niciun proprietar din condominiu nu este exceptat de la obligatia de a contribui la plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii la folosirea unei parti din proprietatea comuna. (5) 

"Prin exceptie de la prevederile alin.(4),

in baza hotararii adunarii generale, pot fi exceptate de la plata cheltuielilor aferente consumului de energie electrica pentru functionarea ascensorului/ ascensoarelor persoanele care locuiesc in apartamente situate la subsol, demisol, parter, mezanin, precum si la etajul 1 din cladirile fara mezanin", se precizeaza in Legea nr. 196/2018.

Scutirea de la plata acestor cheltuielinu va intra in vigoare automat la aparitia legii in Monitorul Oficial, ci numai daca asociatia de locatari decide de comun acord acest lucru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.