S-a decis! Parlamentarii vor fi oblicati sa poarte numai tinute “office” la serviciu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 22:10

Domnii si doamnele din Parlament nu vor mai putea veni imbracati casual la serviciu. Comisia a hotarat ca trebuie sa fie un exemplu de decenta.

Parlamentul Romaniei vrea sa se transforme intr-o institutie serioasa. Si cum eticheta conteaza cand vine vorba de functiile inalte, este nevoie de o comisie care sa elaboreze codul de conduita al deputatului. Dar munca nu-i deloc usoara! Unii alesi nici nu vor sa auda de uniforma.

Si totusi membri comisiei se pun in locul stilistului si decid. Stilul "office" da batai de cap alesilor! Mai ales in cazul doamnelor.

Pana acum toata lumea intorcea capul pe holuri cand in preajma aparea o consiliera imbracata in rochita mulata sau fusta scurta.

Chiar le-ar fi distras atentia asemenea tinute. Tocmai de aceea se cere o definitie a uniformei pe care trebuie sa o imbrace un ales al neamului. Dar ce sa vezi? Culmea codului de conduita: tocmai un membru al comisiei era exemplu negativ! Deputatul Stancu Ionel a venit la sedinta imbracat casual, cu blugi si pantofi sport.

Cu asemenea exemple, ce sa mai spunem? Asteptam adoptarea codului de conduita, sa vedem cati dintre alesi il vor respecta!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

##VIDEO83449##