S-a decis! Se dau 500 de lei de la stat! Uite cum poti sa intri in posesia banilor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 17:30

Romanii pot primi 500 de lei de la stat! S-a decis în ultima sedinta de Guvern

Romanii afectati de pesta porcina vor primi ajutoare de la stat dacă le-au fost afectate locurile de munca.

Este oficial. Romanii care au ramas fara loc de munca în urma epidemiei de pesta porcina care a afectat mai multe ferme de mari dimensiuni, din Romania, vor primi ajutor de la statul roman. Anuntul a fost facut, astazi, de premierul Viorica Dăncila, in cadrul sedintei de guvern.

"Vom veni in ajutorul persoanelor care isi pierd locul de munca. Vom oferi o compensatie financiara de 500 de lei, neimpozabila, pentru fiecare persoana care si-a pierdut locul de munca. Acest sprijin se aplica lunar, pe o perioada de sase luni de la incetarea contractului de munca, pe langa ajutorul de somaj", a declarat Viorica Dăncila.

De asemenea, premierul Viorica Dăncila a anuntat joi, in sedinta de Guvern, ca sunt in analiza 13 proiecte de investitii private in Romania ce insumeaza investitii în valoare de 1,36 miliarde lei si care vor primi ajutor de stat pana la

sfarsitul acestei luni.

„Modificarea schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major în economie se dovedeste atractiva pentru investitori.

Astazi, sunt in analiza 13 proiecte de investitii private in Romania ce insumeaza investitii in valoare de 1,36 miliarde lei si care vor primi ajutor de stat pana la sfarsitul acestei luni”, a anuntat Dăncila.