S-a demonstrat! Copii pot face CANCER de la aceste jucarii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 19:30

Mii de jucarii pentru copii au fost retrase din magazinele din Marea Britanie pentru ca sunt colorate cu o substanta care provoaca cancerul.

Jucaria in forma de zebra este vanduta ca una educativa deoarece dezvolta bebelusului simtul vederii, al auzului si al pipaitului. Distribuitorii au rugat parintii care au cumparat-o sa o distruga sau sa o returneze. Obiectul include o oglinga, o periuta, fundite si alte accesorii destinate celor mici. Produsul a fost retras de pe piata dupa ce s-a descoperit ca a fost vopsit cu o substanta cancerigena care se foloseste la imprimante, insecticide, vopseluri si lacuri, fiind toxice si ridicand riscul de cancer.

In 1981, o banda criminala din Spania a vandut cantitati masive de ulei continand aceasta substanta chimica care a lasat in urma 20 000 de oameni bolnavi si 400 de morti.( sursa foto shutterstock)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.