S-a deschis cea mai mare stațiune de schi în interior! Turiștii pot ieși pe pârtie direct din camere și au la dispoziție trei zone de atracție

Autor: Diana Ghita

Shanghai și-a adăugat încă o atracție impresionantă pe lista sa de recorduri mondiale odată cu pre-deschiderea L*SNOW, cea mai mare stațiune de schi interior din lume, care se va deschide în totalitate la începutul lunii septembrie.

Stațiunea de schi în interior L*SNOW este o destinație unică. Aceasta se află în Lingang, în apropierea aeroportului Pudong, din Shanghai, China, la aproximativ 1,5 ore distanță de centrul orașului.

Ce zone de atracție pune la dispoziție stațiunea de schi în interior, L*SNOW

Stațiunea L*SNOW oferă o experiență complexă și diversificată prin cele trei zone principale de atracție: un parc acvatic modern, o zonă extinsă de schi, cu pârtii adaptate tuturor nivelurilor de dificultate, și un spațiu dedicat activităților în zăpadă, potrivit pentru întreaga familie.

Printre atracțiile deosebite se numără trenul Snowland, Tower Drop și o peșteră spectaculoasă de gheață. Chiar dacă nu toate facilitățile parcului acvatic au fost accesibile încă de la deschiderea inițială, complexul oferă atât secțiuni interioare, cât și exterioare.

Pentru cei care doresc să se bucure de un sejur complet, două hoteluri de lux, Shanghai Snow World Hotel și Crown Plaza, oferă oaspeților posibilitatea unică de a accesa direct pârtiile de schi din camerele lor.

Deși stațiunea este complet funcțională, vizitatorii sunt avertizați că biletele și cozile pot reprezenta o provocare, chiar și în această fază inițială de deschidere.

Citește și: Nici măcar 1,4 miliarde de oameni nu pot umple toate locuințele vacante din China

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

L*SNOW include trei pârtii care sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru schiorii mai experimentați. În costul biletului de intrare este inclusă și închirierea echipamentelor necesare, cum ar fi schiurile, snowboardurile și căștile, însă mănușile trebuie să fie aduse de acasă. Brandul francez Rossignol, recunoscut la nivel mondial, este partenerul exclusiv pentru furnizarea echipamentelor din stațiune.

Cât trebuie să plătească turiștii pentru a vizita atracțiile stațiunii L*SNOW

Calitatea zăpezii este, momentan, foarte bună, însă există riscul ca aceasta să se deterioreze odată cu creșterea numărului de vizitatori, după deschiderea completă. În plus, telecabinele și telescaunele din stațiune pot fi folosite doar de cei echipați corespunzător pentru schi.

Citește și: Stațiunea montană din România unde ai senzația că ești pe litoral! Intrarea este liberă, iar apa „e super”

Lecțiile de schi sunt disponibile și pot varia ca preț în funcție de dimensiunea grupului. Costurile sunt cuprinse între 400 și 1.000 RMB pentru sesiuni de 100 de minute. Pentru 4 ore de schi, prețul unui bilet este de 410 RMB, în timp ce accesul la zona de joacă în zăpadă costă 210 RMB. O zi întreagă la parcul acvatic poate fi petrecută cu 90 RMB. Biletele pot fi achiziționate cu ușurință prin mini-programul WeChat “耀雪冰雪世界”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de SmartShanghai (@smartshanghai)

Sursă foto/video: Instagram Smart Shanghai