S-a deschis Cutia Pandorei. Andreea Mantea a făcut anunțul cu lacrimi în ochi, iar toți concurenții au început să plângă

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 07:15

S-a deschis Cutia Pandorei la Puterea Dragostei. Vestea pe care au primit-o i-a emoționat pe concurenți, iar mulți dintre ei nu și-au putut stăpâni lacrimile.

S-a deschis Cutia Pandorei la Puterea Dragostei. La un an de la debutul sezonului cu numărul 2, Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru toți concurenții. Cum au primit vestea?

S-a deschis Cutia Pandorei. Andreea Mantea a făcut anunțul cu lacrimi în ochi, iar toți concurenții au început să plângă

De această dată, Cutia Pandorei i-a făcut pe concurenții de la "Puterea Dragostei" să verse lacrimi amare.

Mesajul din interioriul acesteia i-a luat prin surprindere pe mulți dintre ei și a emoționat-o chiar și pe Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, care a făcut anunțul cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Marius i-a impus o condiție Andreei Pirui pentru a se împăca cu ea. Incredibil ce i-a cerut: "Totul se învârte în jurul lui!"

"Dragi concurenți, astăzi s-a împlinit un an de zile de la debutul acestui sezon și a acestei experiențe minunate, dar și plină de momente dificile pentru toți cei care au ajuns

până aici. Mulți își imaginează, poate, cât de greu a fost aici, dar până nu vor simți pe propria piele ce înseamnă să continui chinuit de dorul de țară, de casă, de familie și de cei dragi, fără să poți face absolut nimic, nu vor știi cu adevărat ce a însemnat pentru noi toți acest an de zile, dar vom știi doar noi și asta ne face mai bogați. Din fericire, toate acestea se vor schimba pentru că, în curând, sezonul 2 se va încheia.
Marea Finală va avea loc pe data de 26 iulie. Prin urmare, doar o săptămână și jumătate veți mai filma în această casă, această casă care v-a găzduit timp de un an de zile. Mai aveți doar o săptămână și jumătate. O săptămână și jumătate în care să vă spuneți lucruri pe care nu vi le-ați spus, o săptămână și jumătate în care să vă cereți iertare dacă vreți să vă cereți iertare, o săptămână și jumătate în care să vă împăcați cu persoanele cu care poate v-ați certat și cu care poate că nu ar trebui, țineți o ranchiună care nu își
are rostul, ați luptat și ați luptat pentru foarte multe lucruri."
, le-a spus Andreea Mantea concurenților.

Astfel, Cutia Pandorei a ascuns de această dată o informație foarte importantă, mai exact data finalei. Concurenții mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și rezolva neînțelegerile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși așteptau să se întoarcă acasă, vestea că acest lucru se va întâmpla atât de repede i-a surprins pe unii dintre concurenți și i-a întristat în același timp.

Citeste si: Ramona l-a atacat dur pe Gabriel: "Ce să fac eu cu tine? Ești un..." I-a spus cuvinte grele și a făcut dezvăluiri despre trecutul lui: "Ți-ai lăsat fosta nevastă"

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D! Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Dupa luni de zile in care concurentii trait momente incarcate de emotii, tensiuni, surprize, cel de-al doilea sezon "Puterea Dragostei" se apropie de final.

Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de romani si a creat adevarate comunitati in mediul online. Cupidon si-a facut de cap si in aceasta perioada, toti tinerii aflati in cautarea sufletului pereche in acest show au trecut printr-o serie de incercari si au trait, in fata publicului, entuziasmul, dezamagirea, supararea sau fericirea de a fi indragostit.

Citește continuarea aici.  

Citeste si:  Andreea Mantea, rugată de fani să nu renunțe la emisiunea Puterea dragostei! Care a fost reacția vedetei