S-a descoperit din greseala substanta care elimina ridurile!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 22:15

Substanta activa din crema a fost descoperita din greseala! Citeste in continuarea si afla cum a fost descoperita substanta activa din aceasta crema si incearca si tu aceasta minune care va sterge ridurile de pe tenul tau.

Din greseala cateva americance si-au aplicat pe fata un preparat impotriva vergeturilor. Spre surpriza lor, dupa 1 luna au scapat de riduri .  Acelasi efect a fost obtinut de doamna Lupascu in varsta de 55 ani din Zimnicea!

Noroc sau o descoperire in intinerire?

Remediul impotriva vergeturilor  s-a dovedit a fi o descoperire magica pentru  intinerirea pielii

Asta se vede si in poza campaniei promotionale cu participarea Ioanei Lupascu din oraselul Zimnicea, in apropiere de granita cu Bulgaria.

Cum s-a ajuns la aceasta solutie revolutionara impotriva ridurilor? Nina Revirel ne explica: "Am trimis mostre cu crema femeilor trecute de 35 ani. Erau etichetate: "crema pentru uz extern". Forma si eticheta le-a dus in eroare pe femei si acestea au aplicat  pe ten crema destinata  impotriva vergeturilor.

Ulterior, am fost bombardati cu scrisori!

Fiecare femeie intreba de unde poate cumpara aceasta crema

Plateau oricat, dar... noi nu aveam produsul! in plus, trebuia sa confirmam efectul sau antirid, deoarece credeam ca este o intamplare. Dupa un an, crema a aparut pe piata, ca tratament de eliminare a semnelor de imbatranire.

In campania de promovare, am vizitat mici orasele din intreaga Europa, inclusiv Zimnicea.

Ioana Lupascu (55 ani)  s-a oferit sa testeze public crema. Dintre cele 354 de femei din Romania, am ales-o pe ea, deoarece pielea Ioanei era o mare provocare pentru noi, spune Nina Revirel.

Dupa 8 minute de la aplicarea cremei, pielea doamnei Ioana a devenit mai neteda si ferma, iar ridurile au disparut. Cand am prezentat pozele inainte si dupa aplicare- schimbarea tenului a fost atat de mare, incat intreaga sala a uimit.
Efectul a fost pur si simplu naucitor, incredibil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colagenul secret, necunoscut de lume

Secretul acestei creme? Este vorba de colagenul de tip epitelial VII- singurul colagen asimilat complet de pielea umana.

Acesta umple cavitatile din structura pielii si revoca varsta biologica a utilizatoarei. Dupa 28 de zile de cura, femeile au sesizat o reducere vizibila a cutelor ,  inclusiv cele care formeaza laba gastei, a pungilor de sub ochi si a pometilor lasati.

4 milioane de flacoane vandute in USA

Atat femeile cat si barbatii cumpara crema noastra in cantitati atat de mari, incat in prezent este disponibila numai pe Internet.

Incearca si tu aceasta crema-miraculoasa si observa schimbarile benefice pe care le aduce tenului tau!  Comanda acum pentru a beneficia de oferta promotionala!

Mai jos gasesti link-ul catre site.

Comanda formula revolutionara de intinerire pe baza de colagen epitelial de tip VII.

 

Taguri: