S-a detonat bomba: Alex Zănoagă și Simina i-au spart canalul de YouTube lui Jador? "A făcut plângere penală"

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 14:05

Tina și Reea susțin că Alex Zănoagă și Simina i-ar fi spart contul de YouTube lui Jador. Cele două au susținut că aceștia se pregătesc să atace și contul de Instagram al artistului.

"De unde știm asta? Jador a făcut un vlog în care a povestit niște întâmplări prin care a trecut.

El a realizat o reacție la o piesă a lui Zănoagă, "Nimeni nu credea în noi" și pe spate se aude muzică. Zănoagă a dat un mail YouTube-ului că e piesa lui. 

Ca să vă dați seama cât de șarpe este Zănoagă, a dat mail la YouTube cu un alt nume ca Jador să nu își dea seama că este el.

Acest clip a fost dat jos și Jador a primit strike. La 3 strike-uri ți se închide contul.

Jador oricum a fost la poliție și a făcut o plângere penală", au susținut Tina și Reea într-un vlog.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, distrus după ce i-a fost spart contul!

„Sunt foarte supărat. Astăzi nu am mancat nimic. Contul de YouTube mi-a fost șters și arhivat, nu am idee ce s-a întâmplat cu el pentru că nu am acces la el. Muncești atâta timp ca să realizezi niște chestii și vine cineva și într-o secundă dispare tot ce ai construit. Sunt oameni care chiar nu au nimic. Practic contul de YouTube era munca mea pentru ca acolo îmi postam melodiile”, a spus Jador într-o transmisiune live pe pagina lui de Facebook, după ce contul lui a fost închis. 

Jador a oferit imediat și o recompensă uriașă celui care îl va ajuta să își recupereze contul de YouTube. 

„Cine mă poate ajuta să-mi recuperez contul de YouTube, o să-i dau 3 000 de euro cash. Vreau neapărat să-mi recuperez contul pentru că acolo erau melodiile mele!”, mai anunța Jador pe Instagram.

Tina și Reea l-au sfătuit pe Jador să își deschidă un nou cont, iar el a ales numele "Jador One".

Contul vechi al lui Jador avea 600.000 de abonați, iar cel nou a adunat deja 160.000. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.