S-a DEZBRACAT in mijlocul orasului, in plina zi ca sa se racoreasca in fantana arteziana!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 18:20

Ce veti vedea acum, n-ati vazut nici macar in zilele caniculare! Imaginile urmatoare n-au nicio legatura cu timiditatea sau conformismul din societate.

Nu este o iluzie optica! Da, imaginile incredibile sunt suta la suta autentice! Tanarul pare sa se simta extrem de linistit! Cat de cald sa i se fi facut incat sa renunte la haine si, doar in slip si intr-o pereche de papuci, sa se balaceasca la fantanile arteziene din oras? Greu de spus! Cert este ca pare sa savureze momentul din plin!

Cu privirea spre stropii care curg, tanarul se plimba agale printre gaurile prin care tasneste apa, parca in ciuda celor care-l privesc socati! Doar un copil a avut curajul sa se apropie cat de cat de

tanarul infierbantat. Parc-ar vrea si el sa faca o baie! Numai ca mama sa il supravegheaza indeaproape.

Nimic nu-l deranjeaza pe tanarul nostru! Paseste agale pe platforma fantanii si se-ndreapta grabit, din cand in cand, spre cate un jet de apa. Imaginile au fost surprinse intr-un mic parc din Piatra-Neamt de catre un trecator care nu s-a indurat sa treaca nepasator peste un asa spectacol.

##VIDEO120039##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu stim daca tanarul a renuntat la haine pe strada sau a venit

costumat asa de acasa! Oricum, cele 27 de grade Celsius, cate s-au inregistrat ieri la Piatra Neamt, l-au „dezbracat” pe individ de orice inhibitie! Momentul a starnit si amuzament! Pe fundal se aud rasetele trecatorilor, mirati de gestul tanarului.

Poate costurile pentru o balaceala in Marea Neagra sunt prea mari pentru puterea lui financiara, asa ca se racoreste pe unde poate! Mai ales ca mai sunt doar doua saptamani de vara.