S-a distrat cat s-a distrat primarul de la Baia Mare pe Facebook, dar pana la urma, procurorii anticoruptie l-au retinut

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 00:40

El este suspectat de luare de mita in forma continuata.

Astazi va afla daca isi petrece sarbatorile de Pasti in spatele gratiilor sau acasa. Catalin Chereches, primarul Municipiului Baia Mare, a trecut de la extaz...la agonie! Dupa ce ieri se amuza pe seama faptului ca este chemat la audieri si tinea sa anunte pe facebook ca este liber ca pasarea cerului, iata ca noaptea nu s-a incheiat deloc bine pentru el.

Procurorii anticoruptie l-au retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita nu mai putin de 30 de

mii de lei, dupa cum spun procurorii DNA. Pe de alta parte, primarul ar fi cerut cateva sute de mii de lei. O parte din suma sustine ca ar fi investit-o in finantarea clubului sportiv de fotbal din oras.
Vestea l-a bulversat pe primarul, care scria pe pagina sa de socializare ca...nu mor caii cand vor cainii.  In timp ce procurorii DNA ii scotoceau biroul de la primarie, acesta posta pe pagina proprie de socializare mesaje prin care sa isi arate nevinovatia in fata alegatorilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Catalin Chereches este urmarit de catre procurorii DNA inca din 2014, cand i-ar fi propus unei persoane sa ocupe o functie de conducere in cadrul Clubului Sportiv Baia Mare.

Intelegerea s-a si concretizat la acel moment. In baza acelei intelegeri, anul trecut, primarul din Baia Mare ar fi pretins si ar fi primit de la aceeasi persoana 70 de mii de lei, in mai multe randuri, direct sau prin intermediar. Astazi, primarul urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

Taguri: