S-a dovedit stiintific: De ce nu e bine sa iti lasi fratele mai mare la volan

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 sep 2018, 15:24

E bine de stiut!

Se cunoaste faptul ca fratii mai mari incearca mereu sa preia controlul asupra tuturor lucrurilor si sa fie intotdeauna inaintea celor mici. Dar sunt anumite activitati care ar trebui lasate in seama mezinilor. Cum este sofatul, de exemplu. Potrivit unui studiu realizat de Compania de Asigurari Privilage, din Marea Britanie, s-a stabilit ca fratii mai mici se pricep mai bine la condusul masinii. 

In urma evaluarii comportamentului a 1.395

de soferi, s-a ajuns la concluzia ca 89% dintre fratii mai in varsta au avut tendinta sa depaseasca viteza legala; 35% dintre acestia au primit amenzi pentru aceasta contraventie; 46% dintre ei s-au deplasat mai mult pe partea din mijloc a carosabilului, iar crica 47% le-au taiat calea celorlalti soferi. Pe langa toate acestea, s-a constatat ca fratii mai mari sunt mult mai neatenti la volan, fiind mai preocupati de folosirea telefoanelor mobile in timpul sofatului si nu de bunul mers al drumului sau de siguranta participantilor la trafic.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.