S-a dus de urgenta la spital din cauza ca vomita incontinuu si avea dureri in tot corpul. Medicii au incremenit cand au vazut ce era in corpul ei! Uite ce i-a crescut pe interior dupa ce a mancat carne de porc cruda timp de ani de zile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din China, care spun ca nu au mai vazut ceva de o asemenea gravitate de ani de zile.

Totul a inceput dupa ce o femeie s-a prezentat la urgenta acuzand stari de voma, momente de delir si dureri puternice in tot corpul. Intrebata de cand se confrunta cu astfel de simptome, pacienta a declarat ca sunt deja cativa ani, intensitatea lor crescand in timp.

Dupa o serie de teste medicii au descoperit un lucru infiorator: organismul ei era plin de viermi, care ajunsesera inclusiv in creier.

In plus, avea un chist urias in abdomen.

Socati, specialistii au incercat sa afle cum au ajuns parazitii in corpul ei in numar atat de mare. Totul s-a lamurit dupa ce femeia a marturisit cu nonsalanta ca a mancat timp de ani de zile carne de porc cruda, negatita in niciun fel.

Iata o radiografie cu creierul ei. Punctele albe, care nu ar trebui sa fie prezente in acel loc, sunt viermii respectivi:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”