S-a dus la baie, ca tot omul, dar cand a ridicat capacul de pe toaleta a inceput sa urle de spaima: "Ia copiii si iesi imediat afara!", i-a spus sotiei. E incredibil ce era in interiorul vasului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:38

Un barbat din Africa de Sud a avut parte de de o intamplare pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul s-a intamplat in momentul in care omul a vrut sa mearga la baie. Nimic ciudat pana aici. Insa cand a intrat in incapere si a ridicat capacul de pe WC, a avut un soc.

In interiorul vasului era o cobra de dimensiuni considerabile, foarte agitata, care putea sa il atace in orice moment. Speriat pentru viata lui si a familiei sale, barbatul i-a spus imediat sotiei sa ia copiii si sa iasa afara din casa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, dupa cateva telefoane, a reusit sa dea de o echipa specializata in manevrarea si ridicarea serpilor. Iata cum a decurs operatiunea:

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.