S-a dus la doctor cu dureri groaznice de burta! Medicii s-au crucit cand au vazut ce avea in stomac: "Asa ceva nu am mai intalnit niciodata"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:57

Rajpal Singh, un fermier din India in varsta de 34 de ani, s-a prezentat de urgenta la spital cu dureri puternice de burta.

La un prim control medicii nu au reusit sa identifice cauza problemelor, insa dupa ce i-au facut o radiografie au descoperit ceva ce i-a lasat fara cuvinte.

Barbatul avea in stomac 140 de monede, 150 de cuie, piulite, magneti, suruburui si baterii. Intrebat cum de au ajuns in corpul lui atatea obiecte straine, omul a povestit ca si-a facut un obicei in a inghite metale dupa ce a intrat intr-o depresie.



"Obisnuiam sa inghit monede si metale cu suc de fructe sau lapte. Am capatat acest obicei dupa ce am intrat intr-o depresie din cauza problemelor pe care le am in familie. Nu m-am gandit pana acum ca ma doare stomacul din cauza lor. Doctorii mi-au spus ca sunt norocos pentru ca, daca intestinul mi se fisura, puteam muri", a declarat el.

O parte dintre obiecte au fost inlaturate dupa o operatie care a durat 9 ore, insa barbatul va trebui sa mai suporte o serie de proceduri pentru a scapa complet de corpurile straine din interiorul sau.



Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.