S-a dus la doctor disperata cu dureri infioratoare de burta: "Va rog, ajutati-ma, simt ca ma rup pe interior". Dupa control medicul i-a dat o veste soc: "Nu cred ca sunteti pregatita pentru asa ceva"! E incredibil ce avea femeia acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 19:00

Amanda Jessup, o femeie in varsta de 25 de ani din Marea Britanie, a avut parte de o experienta care i-a schimbat viata radical.

Totul a inceput dupa ce, intr-o dimineata, s-a trezit cu niste dureri puternice de stomac. Initial nu le-a dat importanta, crezand ca a facut o usoara indigestie.

Insa pe parcursul zilei acestea au devenit din ce in ce mai nesuportabile. Temandu-se de ceva grav, fata a mers in cele din urma la doctor. Dupa o serie de controale, a primit o veste socanta de la medicul care se ocupa de cazul ei.

"Doamna, daca ati ajuns la mine asa, cu siguranta nu sunteti pregatita pentru ce o sa va spun. Sunteti insarcinata, durerile pe care le simtiti sunt contractii. Sunteti in travaliu, urmeaza sa nasteti", i-a spus doctorul.

Amanda a ramas socata, deoarece burta nu ii crescuse foarte tare si avea in continuare menstruatie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am

observat acum 2 luni ca burta mi s-a umflat usor, dar am crezut ca m-am ingrasat, asa ca m-am apucat sa tin dieta si sa mananc mai putin. Mai grav e ca am tot iesit in oras si am baut alcool. Am facut practic tot ce era mai rau pentru copil, nu am stiut ca sunt insarcinata", spune ea.

Din fericire, bebelusul care a venit pe lume, un baietel, este perfect sanatos.