S-a dus la doctor disperata spunand ca simte ceva ciudat la piept. Medicul i-a cerut sa isi desfaca bluza si sa isi dea jos sutienul. Cand i-a vazut sanii, a incremenit! E cutremurator ce avea femeia acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 21:30

Doctorii unui spital din Florida au avut parte de un caz socant si au marturisit ca nu s-au mai confruntat niciodata cu asa ceva.

Totul a inceput dupa ce Ana Zigenhorn, o femeie din Florida, a inceput sa ia in greutate, desi manca foarte sanatos. In plus simtea o senzatie ciudata la sani iar deseori avea dureri de cap si ameteli, si nu mai vedea bine.

Stia ca ceva nu este in neregula, asa ca a inceput sa mearga la controale, insa doctorii nu reuseau sa isi dea seama ce are. Initial i s-a spus ca are lupus, artrita, probleme cu glanda tiroida, insa ulterior s-a dovedit ca aceste diagnostice au fost gresite.

Femeia nu a depistat adevarata problema pana cand nu a ajuns la un doctor recomandat de foarte multe persoane. Dupa ce a ascultat-o cu atentie si i-a facut zeci de radiografii si teste, specialistul i-a spus ca o va baga in operatie si se va uita la sanii ei.

Ce a scos de acolo este socant! Implanturile pe care le avea femeia erau pline de mucegai, acesta fiind sursa tuturor problemelor de sanatate cu care se confrunta Ana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul spune ca femeia a avut mare noroc, deoarece era la un pas de a dezvolta o septicemie, care ar fi fost fatala.

La scurt timp dupa operatie starea pacientei a revenit la normal, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Iata cum aratau implanturile de silicon: