S-a dus la doctor si i-a spus ca il doare urechea foarte tare de cateva zile. Cand s-a uitat inauntru medicul a incremenit: ce era acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:56

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si i-a ingrozit pe toti cei care l-au vazut.

Un barbat s-a prezentat la un medic specialist din cauza unei dureri pe care o simtea in urechea dreapta de cateva zile. Omul a povestit ca la inceput a ignorat-o, insa pe masura ce timpul trecea, aceasta a devenit din ce in ce mai puternica si suparatoare.

La un prim control doctorul nu a vazut nimic cu ochiul liber, asa ca a decis sa ia o mini-camera si sa filmeze interiorul urechii.

Ceea ce a descoperit este cu adevarat socant!

Durerile erau provocate de o insecta destul de mare, asemanatoare unei lacuste, care era inca vie; intrebat daca stie cum de a ajuns vietatea acolo, barbatul a raspuns ca nu are nici cea mai mica idee.

Din fericire totul s-a terminat cu bine iar insecta a fost extrasa, fara sa mai provoace complicatii. Iata si materialul video:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.