S-a dus la doctor speriata si i-a spus ca simte ceva ciudat la fund. Cand s-a uitat acolo, medicul a incremenit: "Asa ceva e imposibil!" Uite ce avea femeia in acea zona

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:43

Din dorinta de a arata mai bine din ce in ce mai multe femei apeleaza la operatiile estetice.

Insa rezultatele nu sunt perfecte de fiecare data, ba din contra! A aflat-o pe pielea ei Misty, o femeie din Statele Unite, care si-a dorit sa aiba un fund mai mare.

La scurt timp dupa ce a facut operatia la care visa, a inceput sa simta ca ceva e in neregula in zona respectiva, iar intr-o seara a constatat cu stupoare ca, daca se chinuie un pic, poate roti implanturile pe sub piele.

Speriata, a mers la un alt medic specialist, pentru a cere ajutor. Cand a vazut ce era acolo, doctorul s-a ingrozit.

"Incredibil, pot sa bag complet mana sub aceste implanturi. Pur si simplu au fost puse direct peste muschi, nu asa se face", i-a spus medicul, socat de ceea ce vede.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singura

solutie pentru rezolvarea problemei este scoaterea implanturilor, insa asta nu este tot. Din cauza ca operatia initiala a fost facuta foarte prost femeia va ramane cu o cicatrice imensa si cu pielea atarnand.

Vedeti cum arata fundul femeii in galeria de mai jos.