S-a dus la doctor spunand ca il doare tot corpul, asa ca medicii au decis sa ii faca mai multe radiografii. Specialistii au incremenit cand au vazut ce e inauntrul lui: "Dumnezeule, e plin! Asa ceva nu am mai vazut"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:48

Un caz extrem de ciudat a socat medicii unui spital din Marea Britanie, care spun ca nu s-au mai confruntat niciodata cu asa ceva.

Totul a inceput in 2013, dupa ce un barbat in varsta de 41 de ani s-a prezentat la urgenta cu o stare de sanatate foarte proasta. Primele controale indicau faptul ca omul are o serie de tumori la ficat, plamani, si in alte parti ale organismului.

Testele aratau insa ca tumorile canceroase nu aveau celule umane in ele, ceea ce era inexplicabil pentru specialisti. Dupa 2 ani de cercetari si teste, doctorii au facut o descoperire socanta: corpul barbatului era plin de viermi lati, un parazit care isi traieste intreaga viata in organismul gazdei.



Se pare ca ouale produse de acestia au suferit mutatii care, in cele din urma, au dus la producerea cancerului. Din nefericire organismul pacientului nu a raspuns tratamentului, iar acesta a decedat in cele din urma.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”