S-a dus la manichiurista si i-a cerut sa o faca cu o culoare inchisa ca sa ii acopere o dunga neagra ce ii aparuse pe o unghie. Cand a vazut-o, femeia i-a spus sa se duca de urgenta la un doctor! Ce a descoperit medicul

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 05:35

Jean Skinner, o femeie din Statele Unite, de profesie manichiurista, a avut parte de o intamplare pe care a tinut sa o impartaseasca pe contul ei de Facebook, pentru a trage un semnal de alarma.

Totul a inceput in momentul in care o clienta a intrat in salon si i-a cerut sa ii faca unghiile cu o culoare inchisa, pentru a acoperi o dunga ciudata ce aparuse pe una dintre ele.

Femeia nu stia ce inseamna acel semn si a povestit ca la alte saloane i s-a spus ca fie sufera de lipsa de calciu, fie ca i s-a spart un cheag de sange.

Jean a ascultat-o cu atentie, insa isi daduse seama din prima ca semnul indica prezenta unui melanom. Nu a vrut sa isi sperie clienta, insa i-a spus cu insistenta sa faca de urgenta o vizita la medic.

Dupa doua zile clienta a sunat-o, i-a multumit si i-a confirmat banuiala: avea un melanom agresiv care se intinsese deja la nodulii limfatici.

Jean a povestit totul pe Facebook si sfatuieste pe toata lumea sa trateze cu maxima atentie si seriozitate orice schimbari care se observa pe suprafata unghiilor; pot indica prezenta unor boli grave.

Postarea s-a viralizat si a strans in scurt timp peste 5.400 de reactii.