S-a dus la medic cu o umflatura in zona buricului! Medicul i-a facut mai multe intepaturi cu acul seringii pana a pocnit! E oribil ce a iesit de acolo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Femeia avea dureri groaznice in zona abdominala. La inceput, nu a fost nimic ingrijorator, insa cu timpul zona a inceput sa se umfle de marimea unei bile.

Alarmata, ea a mers la doctor si a spus toate etapele prin care a trecut. Medicul dermatolog Sandra Lee, cunoscuta drept Dr. Pimple Popper a explicat intr-un video destul de socant ce s-a intamplat cu pielea femeii. Toate aceste detalii le-a dezvaluit in timp ce supunea femeia la o procedura de scoatere a unui cos destul de urat.

Clipul a fost intitulat One Lone& Large Blackhead si a fost publicat pe canalul de YouTube al faimosului medic.

Ea explica pas cu pas ce interventia a facut. Desi multora li se pare scarbos, astfel de lucruri se intampla si e bine de stiut la ce sa te astepti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.