S-a dus la medic pentru dureri de stomac, dar a AMUTIT cand a auzit diagnosticul: “Pregatim sala de operatii”

Autor: A.D. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 oct 2020, 06:55

Este incredibil ce i s-a intamplat unei tinere din Iowa, Statele Unite! S-a prezentat la doctor pentru dureri de burta, insa cateva ore mai tarziu....

A nascut gemeni! Shelby Magnani a facut ochii cat cepele cand medicul a anuntat-o ca e insarcinata in sase luni cu gemeni. Pacienta se prezentase la doctor acuzand dureri abdominale, insa a amutit cand a auzit ca trebuie operata de urgenta pentru a nu pune in pericol viata bebelusilor.

Tanara habar nu avea ca este insarcianta. Mai mult decat atat, avea gemeni, iar potrivit specialistilor, sarcina ei este foarte rara, gemenii fiind monoamniotici sau monozigoti.

Pe inteelsul tuturor, gemenii impart aceeasi placenta. Astfel de sarcini duc la complicatii severe, fapt pentru care medicii au decis sa-i faca operatie de cezariana de urgenta.

Evenimentele au decurs atat de repede pentru Shelby Magnani si logodnicul ei, incat nici acum nu-i vine sa creada ca i s-a putut intampla asa ceva. A mers la doctor pentru dureri de burta, iar cateva ore mai tarziu s-a trezit mamica a doua fetite!

" Ele sunt un miracol pentru mine! Lucrurile ar fi putut lua o intorsatura dramatica daca nu m-as fi dus la medic in ziua
aceea
", a declarat tanara mamica pentru Daily Mail.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.