S-a dus la medic pentru o durere de cap, dar a LESINAT cand a vazut ce i-a SCOS din ureche

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:54

Clipe de cosmar pentru un barbat din Australia! Dupa o zi de lucru la un depozit a observant ca i doare ingrozitor urechea, iar mai apoi capul.

A crezut ca o sa-i treaca, dar durerile deveneau din ce in ce mai insuportabile. S-a prezentat de urgenta la un medic specialist, crezand ca a contactat vreun virus.

S-a inselat amarnic! Pacientul a fost la un pas de lesin cand medicul i-a spus ca are un gandac in cap care inainteaza spre creier prin urechea interna.

Barbatul a suportat in agonie interventia specialistului de teama ca nu cumva creatura sa-i faca si mai mult rau.

Doctorul i-a turnat ulei de masline in ureche, atat cat sa inece insecta, iar mai apoi i-a scos gandacul, care masura 2 cm lungime, cu ajutorul forcepsului.

"Mi-au spus ca niciodata nu au scos o insecta atat de mare din urechea unui pacient", a declarat barbatul pentru Huffington Post.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.