S-a dus la spital cu dureri groaznice de burta, vomitand sange! Medicii au ramas socati cand au descoperit ce avea in stomac

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 10:05

Un tanar in varsta de 25 de ani din Africa de Sud s-a prezentat de urgenta la spital dupa ce a inceput sa acuze dureri puternice de burta si sa vomite sange.

In urma mai multor radiografii, medicii au descoperit un lucru socant: baiatul suferea de pica, o boala ciudata din cauza careia manca foarte des lucruri neobisnuite, confectionate din metal.

"Cand am vazut ca vomita sange am crezut ca are ulcer. Dar in urma radiografiilor ne-am dat seama ca trebuie sa il operam rapid. Avea atat de multe obiecte din metal in stomac incat pozitia acestuia s-a mutat din partea de sus in partea de jos a abdomenului", a declarat doctorul care s-a ocupat de cazul lui.



In urma operatiei medicii i-au scos din stomac 227 de obiecte, care aveau o greutate totala de 2 kilograme. Barbatul este acum in afara oricarui pericol si urmeaza un tratament pentru a diminua efectele neplacute ale bolii de care sufera.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.