S-a dus la spital pregatita sa nasca. Doctorii au avut insa un soc la operatie: ce i-au scos din burta nu era un copil! E incredibil ce avea femeia acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:12

Cazul de mai jos a socat echipa de medici a unui spital din Romania.

O femeie in varsta de 42 de ani s-a prezentat la doctor convinsa ca urmeaza sa nasca; avea abdomenul marit si dureri asemanatoare travaliului. Insa dupa cateva teste, specialistii si-au dat seama ca ceea ce avea in burta pacienta nu este un copil.

Au dus-o de urgenta intr-o sala de operatii, unde au eliminat o tumoare uriasa, care cantarea nu mai putin de 5 kilograme, dupa o operatie care a durat 4 ore.



"Initial cand am vazut-o nu am avut niciun dubiu referitor la ce ne-a spus, ca urmeaza sa nasca. Marimea abdomenului era intr-adevar similara cu cea a unei femei insarcinata in 9 luni. Cand am vazut tumoarea am avut un soc, e cea mai mare pe care am operat-o in ultimii 15 ani", spune medicul care a coordonat cazul.

Din fericire femeia se simte acum bine si s-a recuperat complet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.