S-a dus la spital sa nasca, dar asistentele i-au facut un lucru socant: ii impingeau cu forta bebelusul inapoi in burta, ca sa nu iasa afara! Motivul este cutremurator, uite de ce au facut acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:46

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care a marcat-o pentru tot restul vietii.

Carolina Malatesta si sotul ei, J.T. erau foarte incantati ca vor deveni parinti. Spre surprinderea lor, bebelusul a decis sa vina pe lume mai devreme decat era programat, astfel ca tanara a intrat in travaliu atunci cand se astepta mai putin.

Au mers de urgenta la cel mai apropiat spital si au solicitat sprijin. Au ajuns insa intr-un moment in care la camera de garda nu era niciun doctor care ar fi putut sa o asiste.

Speriate, asistentele nu au stiut ce trebuie sa faca, astfel ca au luat o decizie socanta: au decis sa intarzie venirea micutului pe lume si chiar au impins bebelusul inapoi cu forta, pentru ca el sa nu iasa din burta mamei pana la venirea unui doctor.

In urma acestor manevre femeia s-a ales cu o sensibilitate permanenta a nervului pudental. Din fericire totul s-a terminat cu bine iar bebelusul a venit pe lume teafar.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii au dat ulterior spitalul in judecata si au obtinut o despagubire in valoare de 16 milioane de dolari.