S-a dus la spital sa nasca, insa doctorii i-au dat calmante ca s-o adoarma, convinsi ca nu incepusera inca contractiile. Cand s-a trezit din somn, femeii nu i-a venit sa creada ce se intamplase cu bebelusul ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:11

Eroarea a fost provocata de un senzor daca a citit gresit intervalul la care se produceau contractiile femeii si a indicat ca mai are cateva ore pana la nastere.

Insarcinata in 38 de saptamani, Alice Payne, o britanica de 23 de ani din Derbyshire, a fost internata intr-un spital si i s-a declansat nasterea, pentru ca bebelusul ei nu mai crestea. Doctorii au asteptat 24 de ore inaitne de a-i administra Syntocinon, un hormon care trebuia sa ii amplifice intensitatea contractiilor.

Dupa cateva ore, monitorul indica faptul ca doar 20-40% dintre muschi se contractau iar medicii au considerat ca nasterea e la cateva ore distanta si i-au administrat un calmant, pentru ca pacienta sa se odihneasca pana atunci.

Totusi, senzorul care citea contractiile era defect si in doar 30 de minute s-a declansat nasterea, desi Alice dormea. Au pregatit-o pentru cezariana, insa nu a fost nevoie, pentru ca Alice a reusit sa nasca singura, in somn, in timp ce sotul ei ii statea alaturi si o indemna sa impinga.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

S-a

trezit in ultimele 10 minute ale nasterii si a adormit la loc imediat ce fiul ei s-a nascut. Dupa doua zile, au fost amandoi externati:

Alice Payne si bebelusul ei, Phillip