S-a dus la spital si i-a implorat pe medici sa o ajute: "Va rog, nu ma lasati asa!" Doctorii au ramas socati cand au auzit-o! Uite ce voia aceasta femeie in varsta de 61 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:48

Medicii unui spital din China s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit dar care, in cele din urma, s-a terminat cu bine.

Totul a inceput dupa ce Zhang, o femeie in varsta de 61 de ani, a fost devastata in urma decesului unicului ei copil. Nu putea suporta gandul singuratatii, asa ca a apelat la o echipa de doctori si i-a rugat sa faca tot posibilul pentru a avea din nou un urmas.

Dupa mai multe fertilizari in vitro, ceea ce parea imposibil s-a produs: femeia a ramas insarcinata si a nascut 39 de saptamani mai tarziu prin cezariana, aducand pe lume un baietel.

Desi sarcina a fost una cu probleme, aparand complicatii la inima, la plamani si la rinichi, in cele din urma totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acest caz vine dupa ce, acum doua luni, o femeie a nascut in India la varsta de 70 de ani.