S-a dus la spital spunandu-le medicilor ca il durea puternic pieptul de cateva luni! Doctorii au inghetat cand au descoperit ce avea omul in zona inimii

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 23:16

O echipa de medici din Argentina a avut de rezolvat un caz extrem de ciudat si complex.

Totul a inceput dupa ce Horacio Rodriguez, in varsta de 42 de ani, a ajuns de urgenta la spital, acuzand dureri puternice in piept. Initial medicii s-au gandit ca este vorba despre un infarct, dar nu aceasta era cauza.

Pentru ca nu reuseau sa isi dea seama de la ce provin durerile, barbatul a fost internat pentru o perioada indelungata. Abia dupa 6 luni doctorii si-au dat seama despre ce este vorba.



Horacio avea infipta in inima o scobitoare intreaga, iar nimeni nu stia cum a ajuns acolo. Din fericire, dupa o operatie destul de complicata, aceasta a fost extrasa iar acum omul este in afara oricarui pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.