S-a dus la un medic ginecolog si l-a implorat sa o ajute, spunandu-i ca simte dureri in zona genitala. La cinci minute dupa ce a inceput consultul doctorul si-a pus mainile in cap! E incredibil ce avea femeia acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:14

Un medic de la un spital din Marea Britanie a avut parte de un caz extrem de ciudat.

Totul a inceput dupa ce o pacienta s-a prezentat la urgenta acuzand dureri puternice in zona intima. Femeia a fost preluata de doctorul ginecolog, care a invitat-o in cabinet, dupa care a inceput consultul.

Dupa cinci minute, specialistul si-a pus mainile in cap cand a vazut ce avea femeia acolo: era vorba despre capacul unui deodorant. A lasat diplomatia la o parte si a intrebat-o direct: "Doamna, nu sunteti in toate mintile? Cum a ajuns aceasta chestie acolo?".

Vizibil rusinata, femeia i-a raspuns ca a incercat sa isi provoace placeri cu ajutorul spray-ului, insa nu s-a gandit ca flaconul va ramane fara capac chiar in interiorul corpului ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

In cele din urma, dupa o scurta interventie chirugicala, doctorul a

reusit sa extraga obiectul strain.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.