S-a dus la urgenta din cauza ca ii era rau si vomita incontinuu: "Va rog, ajutati-ma, nu mai suport!" Cand au vazut ce avea in cap aceasta femeie medicii au incremenit! "Dumnezeule, in mod normal ar trebui sa fii moarta!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:54

Cazul de mai jos a socat medicii unui spital din China, care spun ca nu au mai vazut niciodata asa ceva.

Totul a inceput dupa ce o femeie s-a prezentat la urgenta acuzand dureri de cap si stari de voma. "Le am de cateva saptamani si nu mai suport, ma simt rau incontinuu. Va rog, ajutati-ma!", le-a spus ea doctorilor.

Specialistii au supus-o initial unor teste de rutina, insa nu au gasit nimic ciudat in organismul ei, asa ca au trecut la o verificare mai amanunita.

Dupa ce au analizat o tomografie au incremenit de spaima! Poate parea greu de crezut, insa tanara pacienta, in varsta de 24 de ani, nu avea cerebel.

In mod normal lipsa acestuia este incompatibila cu viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cerebelul controleaza miscarile, vorbitul sau echilibrul, dar la aceasta fata se pare ca aceste functii au fost preluate de creierul mare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.