S-a dus la urgenta gafaind si nu a putut sa le spuna doctorilor decat ca nu mai poate sa respire. L-au pus imediat pe un pat si s-au uitat in gatul lui. Cand au vazut ce era acolo au incremenit: "Niciodata nu am vazut asa ceva"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:16

Pe masura ce anii trec si capata experienta, medicii invata fel de fel de trucuri si modalitati pentru a trata afectiuni dintre cele mai diverse.

Elementul de surpriza nu dispare insa niciodata, fiind imposibil ca, in intreaga cariera, un doctor sa nu se intalneasca cu un caz neobisnuit.

S-a intamplat si la un spital din Egipt, unde un barbat s-a prezentat la urgenta gafaind puternic. La intrebarile medicilor, nu a putut sa raspunda decat ca nu mai poate sa respire.

Imediat a fost culcat pe un pat pentru examinare. Cand s-au uitat in gatul lui, au incremenit: omul avea inauntru o cheie de metal lunga de 12 centimetri.



Din fericire totul s-a terminat cu bine iar obiectul strain a fost scos, dupa o procedura complicata. Iata imaginile:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.