S-a dus sa faca o ecografie ca sa vada evolutia sarcinii si i s-a parut dragut cand a vazut ca fatul parea sa faca bule. Cand a aflat insa ce era de fapt a inceput sa planga! Uite ce avea copilul in gura

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:17

O femeie din Statele Unite a trait clipe de cosmar in momentul in care a mers sa faca un control de sarcina.

Tammy Gonzales era in a 17-a saptamana de sarcina cand a fost la doctorul ei pentru o ecografie. Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care pe monitor a aparut o imagine in care parea ca fatul ei face un balon.

La inceput i s-a parut ceva dragut, ulterior a aflat insa o veste crunta: balonul era de fapt o tumoare extrem de rara, numita teratom, care punea in pericol viata bebelusului.



In acel moment doctorul i-a dat femeii trei optiuni: fie face avort, fie continua cu sarcina si cu riscul foarte mare ca fatul sa moara la nastere, fie face o operatie care nu mai fusese realizata pana atunci.

Femeia a ales ultima varianta, desi riscurile erau extrem de mari. Din fericire totul s-a terminat cu bine. Interventia a fost o reusita iar micuta a venit pe lume perfect sanatoasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.