S-a dus sa isi faca ecografia de rutina si sa afle cum evolueaza bebelusul din pantece! E uluitor cand au analizat poza si au vazut ce se afla langa fetus! Nimeni nu a mai vazut asa ceva pana acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

O mamica nu a vazut de la inceput detaliul de pe ecografia pe care tocmai si-o facuse. S-a multumit cu faptul ca bebelusul e sanatos si evolueaza normal.

Insa o prietena s-a uitat mai atent si a remarcat un detaliu care a uluit pe toata lumea. Potrivit unui material realizat in cadrul emisiunii "Today", fiica lui Kelly Lewis are acum trei ani, insa ecografia ei din burta mamici a strans milioane de viziualizari pe retelele de socializare.

In dreptul fetusului, a aparut o silueta angelica care facea un semn de sarut catre bebelusul din burta. Cand am aratat ecografia unei prietene, aceasta m-a facut atenta la detaliu.

Nu intamplator mamica i-a pus numele Harper, ceea ce sugereaza relatia cu ingerasul care canta la harpa. "Acum, Harper este o fetita frumoasa si sanatoasa", a marturisit mamica ei. "Are un zambet angelic", a mai spus ea. Sunt binecuvantata ca o am!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?