S-a dus sa se plimbe si s-a intors intre 4 scanduri! O batrana a murit dupa ce a fost ingropata de sute de caramizi desprinse dintr-o cladire VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 05:55

S-au dus sa se plimbe si s-au intors intre 4 scanduri. E revoltator, dar asta au patit 2 batranei care mergeau linistiti pe un trotuar, in momentul in care sute de caramizi, desprinde dintr-o cladire, s-au pravalit peste ei.

Asa arata scena groazei, la 2 pasi de centrul brasovului. Aici, sute de caramizi care au cazut de pe cladire au ingropat-o pe femeia de 77 de ani. Trecatorii au fost socati.

 

Vecinii spun ca in cladire se lucreaza de o saptamana. Noii proprietari vor sa faca un hotel. Femeia care a avut ghinionul sa se afla exact sub muntele de caramizi care a cazut peste ea a murit pe loc.

Sotul, in schimb, a supravietuit.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cristina Bâtlan, mărturisiri cutremurătoare despre momentul când i s-a spus că fiul ei nu are șanse de supraviețuire „A fost cea mai mare traumă. Trăiam într-un labirint de unde nu știam care e ușa.”

Barbatul a aflat abia la spital ca cea alaturi de care a trait o viata nu mai e. In

acel moment, a suferit un soc si mai puternic. Acum, autoritatile incearca sa faca lumina in acest caz.

 

Daca se va dovedi ca lucrarile efectuate la cladire au dus la producerea nenorocirii, proprietarii vor da socoteala in fata legii.