S-a dus sa se relaxeze la gradina zoologica, dar si-a scapat copilul de 5 ani peste gardul de protectie. Toti au incremenit cand au vazut o gorila de 2 metri si 115 kilograme indreptandu-se spre el! E cutremurator ce a urmat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 12:25

Cazul de mai jos s-a petrecut in Marea Britanie, in anul 1986, iar la vremea respectiva a socat o tara intreaga.

Levan Merritt, care isi sarbatorea atunci implinirea varstei de 5 ani, a primit de la tatal lui drept cadou o excursie la gradina zoologica. In momentul in care a ajuns la cusca cu maimute, baietelul a profitat de faptul ca statea pe umerii tatalui sau si a inceput sa se catere pe gard, pentru a vedea mai bine primatele.

Barbatul a fost luat prin surprindere de acest lucru si nu a mai reusit sa il opreasca.

Ajuns in varful gardului, micutul a facut insa un pas gresit si a cazut in interior, de la o inaltime de aproximativ 6 metri.

Toti cei prezenti au incremenit la vederea scenei. Panica s-a amplificat in momentul in care au observat ca o gorila inalta de doi metri, cu o greutate de 115 kilograme, s-a apropiat in viteza de baietel.

Cand toata lumea se pregatea pentru ce este mai rau, ceva incredibil s-a intamplat: gorila nu l-a atacat pe baietel ci l-a protejat si l-a ingrijit, pana la venirea ajutoarelor.


Acum, 30 de ani mai tarziu, Levan isi aminteste amuzat de intamplare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.