S-a dus sa vada daca baietelul lui doarme bine, dar cand a deschis usa camerei a incremenit! Uite ce era pe fata copilului: "Il musca si incerca sa ii intre in gat! Era atat de mult sange"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 02:05

Baiatul din imaginile alaturate a avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o va uita prea curand.

Totul s-a intamplat dupa ce Amir, in varsta de 5 ani, a fost dus la culcare de tatal lui, ca in orice alta seara. Insa dupa doua ore, cand s-a dus sa vada ce face micutul, barbatul a incremenit: un sobolan urias era pe fata lui si practic ii manca pielea.

"Il musca de gura si deja ii sfasiase pielea, era atat de mult sange! Parea ca vrea sa ii intre in gura si sa se bage in gatul lui.

Nu stiu cum am reusit, dar l-am dat jos fara sa imi lovesc copilul si am inceput sa ma lupt cu el. Il loveam cu bata si simteam ca e tare, nici macar nu ii era frica de mine! A fost o experienta socanta", povesteste barbatul.

Amir a fost dus de urgenta la spital, unde doctorii s-au declarat socati de ceea ce au vazut. Inca nu se stie cum a ajuns sobolanul in casa, insa tatal suspecteaza ca a intrat printr-un geam uitat deschis.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: