S-a facut DE RAS: A postat o poza crezand ca este frumoasa, insa acum TOT INTERNETUL rade de ea! Nu mai are curaj sa iasa din casa

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:08

Tanara din imaginea de mai jos probabil va evita sa iasa cateva zile din casa dupa ce a ajuns celebra pe internet. Mandra de look-ul ei, blonda a postat pe Facebook o poza prin care vroia sa demonstreze tuturor cat de bine arata. Doar ca, obsedata fiind probabil de solar, nu si-a dat seama ca este bronzata mult prea tare si ca nu arata deloc bine.

Comentariile au inceput usor usor sa se stranga, iar internauti nu s-au putut abtine si au facut glume pe seama ei. "Arati ca o paine prajita" sau "Cainele tau te vede ca pe o friptura" sunt doar cateva dintre parerile rautacioase.

In scurt timp imaginea a strans mii de comentarii si share-uri, devenind virala pe Facebook. Mai mult ca sigur tanara este afectata de ceea ce i se intampla si se va gandi de doua ori inainte de a mai calca intr-un solar.



Voi credeti ca arata bine?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”