S-a facut DE RAS! "Luceafarul" a dat-o gata pe celebra Rouge, asa numita Marilyn Monroe de Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 02:05

O micuta de doar 2 ani si 10 luni face senzatie pe internet, intr-un filmulet in care recita toate cele 98 de strofe ale Luceafarului. Faceti cunostinta cu Anastasia Trofor, un copil minune.

Intra in scena Rouge. O recomanda parul  blond, buzele rosii ca focul si rochitele cat mai sexy.

 

Pana aici nimic de zis, caci Rouge se incadreaza perfect in peisajul monden, doar este o prezenta. Cand vine vorba de Mihai Eminescu apare insa o mare problema.

 

Ok, o intelegem ca este ocupata si nu are timp sa stea pe internet, asa ca videclipul cu Anastasia i-a scapat.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

De capodopera "Luceafarul", in schimb, a auzit toata lumea. Chiar si ea.

Mai greu este atunci cand trebuie sa ne recite cateva strofe. Are nevoie de ajutor.

 

Dupa doua incercari, Rouge este pusa la pamant. Incearca sa salveze aparentele. Degeaba! Eminescu s-ar rasuci in mormant daca ar auzi-o pe starleta noastra cu cata graba incearca sa schimbe subiectul.

 

Ei bine, n-o avea ea talent la recitat. De invatat poezii, nici nu incape vorba! Rouge se lauda cu un alt talent aparte.

Pregatiti-va sa va minunati!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.