S-a facut de RAS! O concurenta cu PRETENTII de diva a venit cu pantofii RUPTI in emisiune!

Autor: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 05:20
ligi pantofi rupti

Momente socante la ''Puterea dragostei''. Inca o concurenta a venit in emisiune cu pantofii rupti.

S-a facut de ras

Dupa ce Andra s-a afisat cu pantofii tociti in emisiune, se pare ca o alta concurenta nu a fost atenta la aceste detaliu. 

Citeste si: Cine este concurenta ''Puterea dragostei'' care poarta doar haine de BRAND, dar a venit in emisiune cu pantofii RUPTI?

Ligi, una dintre cele mai sexy concurente de la ''Puterea dragostei'', a venit in emisiune cu pantofii rupti in talpa. 

Citeste si: Cum arăta Ligi de la "Puterea dragostei" înainte de operațiile estetice! Diferența e incredibilă! Roxana Buzoiu a ironizat-o când a văzut-o

Aceasta si-a ridicat picioarele fara sa se gandeasca la ceea ce vor vedea cei de acasa. Imaginile cu pantofii ei au ajuns virale pe o retea de socializare:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fizicul ei a starnit insa controverse printre fani. Multi considera ca Ligia Dolha arata extrem de bine si ca poate avea orice barbat pe care si-l doreste.

Altii insa sunt de parere ca a exagerat cu operatiile estetice. Se vede clar ca Ligia de la "Puterea Dragostei" a optat pentru mai multe interventii, cele mai vizibile fiind operatiile la sani si buze.

Ligia Dolha are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca, si e make-up artist.

Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. “Inalt, inteligent și frumos”, asa ar trebui sa fie, in linii mari, cel care ii va cuceri inima. Ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

Citeste si: Ligi si-a deschis inima catre Andy! Ce s-a intamplat intre cei doi chiar in timpul emisiunii!

Citeste si: Schimbare de look pentru Ligi! Frumoasa blondina NU mai arata ASA!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.