S-a filmat in timp ce turna otet in urechea unui caine! Multi au crezut ca face un gest de cruzime, dar motivul este altul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:18

Ce ati spune daca ati vedea un om turnand otet in urechea unui caine? Multi au crezut ca barbatul din filmuletul de mai jos comite un act de cruzime; el insa avea de fapt grija de patrupedul lui.

Catelul sufera de o alergie din cauza careia in urechile lui se formeaza o substanta neagra, care ii provoaca disconfort si mancarimi teribile. Pentru a o curata stapanul foloseste otet de mere, un remediu foarte bun atat pentru uz intern, cat si pentru uz extern.

Otetul de mere are proprietati antibacteriene, poate dezinfecta si poate preveni infectiile. Este eficient atat la animale, cat si la oameni. Iata cum se foloseste pentru a curata urechile unui caine: se combina otetul cu apa distilata in parti egale si se amesteca bine.



Cu o seringa sau o pipeta se pun 10 picaturi in urechea patrupedului. Acul seringii nu trebuie niciodata plasat in interiorul canalului auditiv. Ulterior se freaca urechea in mod circular si i se permite cainelui sa se scuture.

Este recomandat ca inainte de aplicarea acestui tratament sa fie consultat un medic veterinar.
##VIDEO137484##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”