S-a grabit sa-i fie alaturi la spital la capatul patului, insa vestea pe care a primit-o a facut-o sa izbucneasca in lacrimi!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:17

Colton Brockbank este un sportiv profesionist caruia ii plac sporturile extreme, asa ca de-a lungul vietii s-a ales cu serioase accidentari.

Intr-o zi, Colton i-a spus iubitei sale, Taylor, ca va filma intr-un parc o reclama despre snowboarding. Acesta a fost doar o parte din planul sau elaborat. Mai departe el a mers la spital si s-a imbracat intr-un halat specific pacientilor. Cu masca de oxigen pe fata, cu halatul pe el si stand pe patul de spital, Colton s-a hotarat sa ii faca o surpriza iubitei si s-o pacaleasca spunandu-i ca a fost ranit.

Ea a primit un telefon de la cineva care i-a spus ca iubitul ei a avut un accident si e la spital.  Tanara a mers de urgenta la iubitul ei, fara sa isi dea seama o secunda ca totul se va transforma intr-o zi memorabila pentru ea.

Colton s-a gandit, in timpul in care era la spital si o astepta, ca s-ar putea sa nu fi fost cea mai buna idee de a o surprinde.

Cine ar putea sa pacaleasca o persoana draga spunandu-i ca e accidentat si apoi sa o ceara in casatorie?

Si totusi, el si-a incercat astfel norocul si si-a zis ca poate iubita lui are suficient de mult umor incat sa treaca peste aceasta gluma epocala. Urmariti reactia ei in clipul urmator!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”