S-a îndrăgostit sau nu Xonia de un concurent în Republica Dominicană? Ce s-a întâmplat între artistă și TJ Miles: „Mi-a plăcut”

Autor: Lavinia Medrea

Ce s-a întâmplat între artistă și TJ Miles: „Mi-a plăcut”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Xonia, una dintre cele mai iubite cântărețe din industria noastră, a venit la emisiunea „Detectorul de minciuni” și a dezvăluit tot felul de picanterii în fața Oanei Radu.

În ultima ediția a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXlcusive, Xonia a venit și a făcut fel și fel de dezvăluiri nemaiștiute în fața moderatoarei emisiunii. 

S-a îndrăgostit sau nu Xonia de un concurent din Republica Dominicană

În urma participării Xoniei la o competiție sportivă în Republica Dominicană, acolo unde a participat și vlogger-ul TJ Miles, multă lume s-a întrebat dacă nu s-a înfiripat ceva mai mult decât o prietenie între cei doi, lucru care a

fost foarte intens discutat de toată lumea.

Citește și: Xonia a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei milionar. Ce spune cântăreața: „Îl iubesc, îl voi iubi întotdeauna”

 

Xonia, fiind o persoană transparentă, a recunoscut că l-a plăcut pe TJ Miles, dar nu în felul în care toată lumea a presupus sau și-a dorit, ci l-a admirat ca pe un prieten.

O altă persoană a fost cea care i-a atras Xoniei atenția.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată de Oana Radu dacă s-a legat o idilă între ea și un concurent, artista a răspuns negativ, dar a recunoscut că i s-au aprins călcâiele după cineva, însă nu s-a îndrăgostit.

Pentru că voia să scoată un nume de la ea, Oana Radu a întrebat dacă persoana de care i-a plăcut a fost TJ Miles, dar răspunsul a fost, din nou, negativ.

„Nu, mi-a plăcut de o persoană anume. În continuare îl respect și suntem prieteni”, a mărturisit Xonia.

Xonia nu i-a recunoscut concurentului pe care l-a plăcut că îl admiră

Întrebată de Oana Radu dacă i-a spus persoanei în cauză că o place, Xonia a răspuns, și de data aceasta, negativ. Artista a preferat să țină acest lucru pentru ea.

„Nu. Este foarte rar să îmi placă de cineva, în general vorbind. Persoanelor de care mi-a plăcut, în general, indiferent dacă mi-a plăcut sau nu de cineva, am ajuns la aceeași concluzie, că nu este prea bine să împarți anumite lucruri cu publicul.

Nu aș vrea să intru să povestesc despre lucruri personale. Sunt mai mult decât deschisă să zic în general”,  a spus Xonia.