S-a ingrasat ingrozitor de mult pentru ca isi dorea ca iubitul ei sa o PARASEASCA! Acum a slabit si uite cum ARATA aceasta tanara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 19:55

O femeie intrase atat de tare in panica pentru ca de frica nu reusea sa ii spuna iubitului ca vrea sa il paraseasca, incat a luat hotararea sa se ingrase cat mai tare.

Louise McElhinney s-a ingrasat doar ca sa il determine pe iubitul ei violent sa se desparta de ea. Acum, ea a slabit zece masuri.

La 37 de ani, Louise a ajuns la masura L dupa ce a slabit 50 de kilograme. Vorbind despre transformarea ei, Louise a declarat ca: "Mereu am fost fericita cand eram slaba in tinerete. Eram si foarte increzatoare in mine. Mereu era prima la dans.

Insa acea persoana a disparut. Nu mai eram eu. Nu ma mai ingrijeam, nu mai purtam machiaj, purtam haine masculine. Dupa despartire m-am afundat in mancare. Era prima grija cand ma trezeam dimineata."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.