S-a insurat cu aleasa inimii, insa, uite ce i-a facut MIREASA la scurt timp dupa casatorie! Barbatul plange cu vorbe acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 01:25

Ionel a venit la emisiunea "Te vreau langa mine" din dorinta de a-si face o noua relatie bazata pe incredere si sinceritate.

Ionel a visat inca din liceu la momentul in care isi va duce aleasa inimii la altar. Si, cu putin efort, la varsta de 20 de ani, acest lucru s-a intamplat. O iubea pe fata respectiva ca pe ochii din cap si ii facea toate capriciile. Desi ea isi dorea mereu lucruri scumpe, Ionel nu statea pe ganduri si facea rost de bani de la parinti pentru a-i indeplini dorintele.

Dupa ce s-a casatorit, tanarul si-a dorit din toata inima sa ii faca o surpriza de proportii proaspetei sale sotii si, cu banii stransi de la nunta, si cu cei economisiti, plus un imprumut bancar, el a achizitionat o casa pe care a trecut-o pe numele ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fata

a fost mai mult decat incantata cand a vazut ce gest a facut sotul ei, numai ca, dupa doua luni, s-a hotarat brusc sa divorteze. Fara nicio explicatie, ea si-a luat lucrurile din casa si a plecat. Ionel nu a inteles gestul ei si din disperare, a incercat s-o aduca inapoi, insa fata i-a explicat ca nu l-a iubit niciodata si a stat cu el doar pentru bani. Acum, ca s-a ales cu o casa pe numele ei, nu mai e nevoita sa faca niciun efort pentru a se preface ca il iubeste.
Astfel, Ionel s-a ales cu un credit pe care trebuie sa-l achite in cativa ani desi casa este pe numele fostei sotii care nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la ea! Urmareste povestea lui Ionel si vezi ce decizie radicala a luat in privinta fostei sale sotii!##VIDEO135563##

 

Taguri: