„S-a întâlnit munte cu munte”. Incredibil cu cine s-a afișat Laurențiu de la „Casa iubirii”! L-ai văzut de multe ori pe TikTok

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2024, 14:36

Cu cine s-a afișat fostul concurent

Sursa: Instagram Laur Suciu

Laurențiu Suciu de la „Casa iubirii” s-a afișat recent cu o persoană foarte cunoscută din mediul online.

Laurențiu Suciu, fostul concurent de la „Casa iubirii” sezonul 2, s-a afișat recent cu o persoană celebră care a făcut furori pe platforma TikTok.

Incredibil cu cine s-a afișat Laurențiu de la „Casa iubirii”

Laurențiu de la „Casa iubirii” continuă să păstreze legătura cu admiratorii pe care i-a adunat pe parcursul șederii lui în competiție chiar și în ziua de azi, punându-i la curent cu activitățile pe care le face în viața de zi cu zi, dar și oferindu-le sfaturi și suport în materie de sport și nutriție.

Citește și: „A plecat”. Lorena a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în apropierea locuinței sale! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” le-a mărturisit totul fanilor

Recent, Laurențiu s-a afișat cu un interlop celebru, care a făcut valuri pe întreg TikTok-ul. Este vorba despre Vali Spaidăr, care va participa la gala RXF! Mai mult de atât, Laurențiu a îndemnat pe toată lumea să-l susțină în lupta din cușcă pe celebrul interlop tiktoker.

„Ce să vă zic, dragilor, s-a întâlnit munte cu munte, ați înnebunit?! Toată lumea să-l susțină pe Vali în RXF”, a transmis Laurențiu, pe contul său de Instagram.

„Corect”, l-a completat Vali Spaidăr. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lorena este foarte grijulie cu Laurențiu

Lorena și Laurențiu au format în „Casa iubirii” unul dintre cele mai puternice și apreciate cupluri. Relația lor a continuat și în afara competiției și, chiar dacă s-au despărțit, au găsit repede calea de împăcare și acum par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. 

Citește și: Gestul ciudat făcut de Laurențiu în timp ce se afla cu Lorena la cinema! Oamenilor nu le-a venit să creadă

Laurențiu este pasionat de fitness, motiv pentru care are mereu grijă de alimentația și fizicul lui. Pentru că a fost bolnav acum ceva timp, Lorena a decis să-și pună în practică talentul de bucătăreasă și să-i pregătească o masă bogată în proteine iubitului ei, fiind atentă să nu-i lipsească nimic cât timp se simte rău. 

Cu toate că până să-i gătească lui Laurențiu nu s-a atins de bucătărie, Lorena tot a încercat să facă un gest frumos pentru partenerul ei și să îl răsfețe așa cum știe ea. 

„Nu aveam cum să nu imortalizăm momentul ăsta. E bine să fii bolnav. La cât mai multe. Când eram la grădi ziceam sărut mâna pentru masă și bucătăreasa...?”, a spus Laurențiu, pe Instagram. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.