„S-a întâmplat fix ce nu-mi doream”. Alexandra, defilare cu lacrimi la „Bravo, ai stil”! Cine este bărbatul care i-a frânt inima concurentei

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2023, 01:57

Cine este bărbatul care i-a frânt inima concurentei

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra a avut o defilare în lacrimi din motive romantice.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra a defilat în lacrimi de supărare. Iată de la ce a pornit tristețea concurentei.

Alexandra, defilare cu lacrimi la „Bravo, ai stil”

Astăzi, Alexandra a defilat diferit față de orice ediție de „Bravo, ai stil” la care a participat.

Concurenta a venit cu un machiaj scurs din cauza lacrimilor și a plâns în timp ce și-a spus povestea, dar totul a fost un joc de teatru care făcea parte din scenariul ei, conform căruia și-a prins iubitul înșelând-o. 

Citește și: „Te rog frumos să te oprești”. Iris a clacat din cauza lui Jasmine! Comentariile răutăcioase ale concurentei au făcut-o să bufnească în plâns

„S-a întâmplat fix ce nu-mi doream să se întâmple, Ilinca. M-a mințit. Sunt a treia roată de la căruță, Ilinca! Cum se poate să se întâmple așa ceva?

M-a dus în Dubai, m-a plimbat, m-a dus la un restaurant chinezesc și am făcut o gafă eu! Atunci când era la baie, mi-am băgat nasul în telefonul lui și am aflat că-i însurat cu Otilia, n-au divorțat! Eu nu mai pot!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine este concurenta cu cel mai mic punctaj la „Bravo, ai stil”! A reușit să obțină doar trei steluțe și este pe ultimul loc în clasament

Ce să fac, mi-am tras ceva pe mine și am încercat să mă machiez dar n-am reușit, mi-am băgat pensulele în cap și am fugit de acolo”, a spus Alexandra.

Alexandra i-a impresionat pe jurați

După sceneta făcută, Alexandra a trecut și la jurizare. Tuturor juraților le-a plăcut ținuta Alexandrei, cu mici modificări adresate, motiv pentru care a obținut trei steluțe.

„Nu-mi displace ținuta, dar trebuie să ai foarte mare grijă în momentul în care există atât de multe zone de interes pentru că mie privirea îmi fuge la cap, apoi machiajul care mă agită pentru că e scurs, e plâns, și-mi coboară privirea la acele șireturi.

Smulge-le!”, a declarat Maurice Munteanu.

„Aș face exact același look fără bețele acelea înfipte, nu știu cât de respectuos este (n.r.: referindu-se la persoanele din cultura în care este specific să porți acel tip de coafură)”, a declarat Alexandru Abagiu.

„Ținutele pe care le faci tu nu le văd pe altcineva, felul în care aduci 1.000 de elemente și le pui împreună și le faci să funcționeze, ele nefuncționând de felul lor.

Dacă aș schimba ceva la această ținută, aș schimba cureaua. Dintre toate concurentele, cel mai bine stăpânești kitsch-ul ăsta, îmi place foarte mult ce faci”, a declarat Raluca Bădulescu.