„S-a întors totul din nou. Nu se simte bine, n-are chef de viață” Ileana Sterp face un anunț alarmant în preajma Anului Nou! Sora lui Culiță Sterp se află într-o situație dificilă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 dec 2023, 20:33

„S-a întors totul din nou. Nu se simte bine, n-are chef de viață” Ileana Sterp face un anunț alarmant în preajma Anului Nou! Sora lui Culiță Sterp se află într-o situație dificilă

Sursa: Ileana Sterp Instagram

Ileana Sterp a împărtășit în mediul online faptul că micuții ei nu se simt foarte bine, confruntându-se cu probleme de sănătate chiar în perioada Anului Nou.

Ileana Sterp este extrem de îndrăgită de o largă comunitate de români. De la debutul său în spațiul public, tânăra a reușit să strângă în jurul ei mulți fani, care o susțin în fiecare etapă a vieții sale.

Sora lui Culiță Sterp  se remarcă prin naturalețea sa și activitatea intensă pe platformele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi nu doar momentele fericite, ci și cele mai dificile, așa cum este cazul și în momentul de față.

Ileana Sterp se confruntă cu o situație dificilă

Ileana Sterp a ținut să împărtășească cu fanii săi momentele dificile prin care trece în perioada Anului Nou, din cauza faptului că micuții ei nu se află într-o stare de sănătate prea bună.

În acest final de an, sora lui Culiță a transmis un anunț îngrijorător privind starea de sănătate a micuților săi.

Citește și: Ce a făcut mama Geta la magazinul din Hațeg: „Trebuie să-mi fac o cruce” Nu a vrut deloc să plătească, dar a fost surprinsă de Getuța

La un moment dat, tânăra a fost încrezătoare că toate lucrurile s-au rezolvat, dar se pare că Damir și Carla continuă să se confrunte cu diferite simptome, iar niciun tratament pare că nu mai are efect asupra lor. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Și când credeam că copiii se simt mai bine și că răceala a trecut, se pare că s-a întors totul din nou. Carla de ieri nu e ok, are febră, nu se simte bine, vrea tot în brațe. Ea când e bolnavă n-are chef de viață.

Damir la fel, tușește, dar la el e numai tusea, e bine că n-are febră.

Nu mai trece tusea asta de peste o lună. Nu înțeleg, nu mai funcționează niciun tratament. Azi am fost iar la farmacie să luăm alte medicamente. Doamne ajută să fie bine”, a spus Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

Copiii Ilenei Sterp se confruntă cu probleme de sănătate de câteva săptămâni

În urmă cu ceva timp, Ileana Sterp împărtășea cu fanii de pe rețelele de socializare că cei mici nu sunt în cea mai bună formă.

În acea perioadă, sora lui Culiță Sterp menționa că Damir și Carla aveau doar tuse, iar aceasta era o veste reconfortantă pentru ea, deoarece nu prezentau și alte simptome.

Citește și: ''Mă simt puţin ciudat!'' Ileana Sterp, mesaj îngrijorător, chiar înainte de Crăciun. Ce a păţit sora lui Culiţă Sterp în prag de sărbători

„Este o perioadă destul de solicitantă și o perioadă destul de grea aș spune, pentru că copiii amândoi sunt răciți. Și Carla, și Damir tușesc destul de tare. Doamne, îți mulțumesc că nu au și alte simptome sau să aibă febră sau altceva, dar au o tuse care nu mai trece și am impresia că nimic nu-și mai face efectul.

Probabil și voi aveți copii care trec prin asta.  Doamne-ajută să fie sănătoși cu toții”, spunea Ileana Sterp în mediul online, în urmă cu câteva săptămâni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.