S-a inventat automatul de pizza! Cum ti se pare ideea? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:37

In curand pe strazile New York vei putea gasi automate special concepute pentru a face pizza, partea cea mai buna este faptul ca in doar doua minute te vei putea bucura de deliciosul produs italian.

Acest automat minune, nu numai ca iti livreaza o pizza calda fara sa fie trecuta prin cuptorului cu microunde (ceea ce o face mai buna), dar poti vedea si intregul procedeu de preparare.

Odata ce utilizatorul a selectat tipul de pizza pe care si-l doreste, ei vor avea posibilitatea de a vedea cum se prepara aluatul si apoi cum se adauga sosul, branza si topping-urile selectate anterior, dar si cum este bagata in cuptor.


"Ceea ce ne incita extrem de mult este interiorul masinii: o mica pizzerie cu reglaj fin automat. Procesul incepe la fel ca intr-o pizzerie obisnuita, cu o bucata de aluat refrigerat. Dupa care topping-urile sunt presarate peste si trimis in cuptor. Coaja este subtire si iese din cuptor usor crocant", a declarat purtatorul de cuvanta al firmei care urmeaza sa scoata pe piata acest
Urmareste VIDEO postat mai jos si vezi cum functioneaza acest aparat ingenios!

 

Taguri: