S-a inventat perna care va permite sa dormiti confortabil oriunde, dar are si un dezavantaj!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:40

Faceti cunostinta cu perna de strut, un obiect bizar - nou aparut pe piata si care permite oamenilor sa doarma oriunde - fie la birou sau in deplasare - prin acoperirea capului si a gatului intr-un mod confortabil, dar ciudat.

Bizara perna are o gaura mare in partea de jos ce permite somnorosilor sa-si insereze capul, in timp ce mainile si le pot mentine calde daca sunt introduse in cele doua gauri laterale.

 

De asemenea, exista si gaura pentru gura deoarece respiratia este importanta, chiar daca perna iti impune sa stai cu capul rezemat de birou. Perna de strut a fost facut intr-un an, timp in care a fost testata in aeroporturi, trenuri, avioane, librarii, birouri, pe canapele si chiar pe jos.

 

Un purtator de cuvant a declarat: "Perna de strut este un produs revolutionar, care permite celor dornici sa aiba parte de un pui de somn adihnitor indeferent de locatia in care se afla. Perna a fost conceputa pentru a va permite sa creati un spatiu mic privat in unul public, pentru a va relaxa".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Singura problema a acestei perne este felul in care arata, mai exact persoana ce o utilizeaza, este posibil ca persoanele din jur sa fie amuzate teribil.

 

Taguri: